Vanliga frågor

Här hittar du de 10 vanligaste frågorna.

1. Hur får jag ett kundkort hos Axfood Snabbgross?
Svar: Gå in under Bli kund och välj nyansökan. Fyll sedan i dina uppgifter i formuläret. Välj vilken butik du vill handla på och avsluta inmatningen genom att trycka på Skicka. Det går även bra att ansöka om kundnummer direkt i butiken.

2. När kommer mitt kundkort?

Svar: Från ansökningstillfället tar det 8-14 arbetsdagar att få kundkortet levererat hem i brevlådan. Om du har frågor om ditt kundkort kontakta din Snabbgross.

3. Mitt företag har bytt adress och nu vill jag ändra kunduppgifter hos er. Hur går jag tillväga?

Svar: Gå in under Bli kund. Välj Ändring. Fyll i dina nya uppgifter i blanketten. Fyll gärna i ditt befintliga kundnummer i meddelandefältet längst ner. Ett nytt kundkort med de rätta uppgifterna kommer att skickas ut inom 8-14 arbetsdagar. Det går även bra att kontakta butiken så hjälper de dig med adressändringen.

4. Jag vill ha ett extra kundkort kopplat till mitt kundnummer. Hur gör jag då?

Svar: Gå in under Bli kund. Välj Extrakort. Fyll i dina uppgifter på samma sätt som när du ansökte om kundnummer. Fyll gärna i ditt befintliga kundnummer i meddelandefältet längst ner. Extrakortet kommer inom 8-14 arbetsdagar. Det går även bra att kontakta butiken så hjälper de dig med beställningen.

5. Går det att handla på kredit hos Axfood Snabbgross?

Svar: Ja, men för att kunna handla på kredit måste du först fylla i en kreditansökan. Blanketter för detta finns att hämta i närmsta butik eller under Bli kund och skicka in det via post.

6. Får jag som privatperson bli kund hos Axfood Snabbgross?

Svar: Nej. Axfood Snabbgross saknar de livsmedelstillstånd som krävs för att sälja varor till privatpersoner. Det är endast företag (t ex aktiebolag, handelsbolag och enskild firma), stiftelser och föreningar som kan godkännas som kunder.

7. Vad har Axfood Snabbgross för sortiment?

Svar: Gå in i vår e-handel genom att klicka på knappen "rundtur". Vårt totala sortiment består av ca 13 000 artiklar, men lokala variationer kan förekomma mellan enheterna. För att få en så korrekt sortimentsbild som möjligt kontaktas butiken. Kontaktuppgifterna finns på vår hemsida under Butiker.

8. Är det möjligt att få varor levererade från Axfood Snabbgross?

Svar: Absolut! Vi erbjuder distribution vid beställning via vår
e-handel. Läs mer om vår e-handel eller kontakta din lokala butik för mer information. Telefonnummer hittar du under fliken Butiker.

9. Jag har köpt en vara på Axfood Snabbgross som jag är missnöjd med. Hur går jag tillväga?

Svar: Kontakta den butik där du köpt varan för reklamation. Det är viktigt att du har kvar kvittot på ditt inköp.

10. Vad har Axfood Snabbgross för öppettider?

Svar: Våra öppettider hittar du under Butiker. Välj butik för att se öppettiderna. 

Är du över 20 år?

Ja
Nej

För att ta del av detta innehåll måste du vara över 20 år.