text.skipToContent text.skipToNavigation

FRASIG TUNA MELT

Festa till det med Gastrinos variant på den amerikanska klassikern!

 

Ingredienser: 

300 g Gastrino Tonfisk i olja

300 g Gastrino Gouda riven ost 

150 g Gul lök, hackad/tärnad 

Gastrino Svartpeppar

Salt


Tillbehör:

Gastrino Hamburgerdressing

Gastrino Brioche hamburgerbröd


Så här gör du:

Blanda tonfisk med riven ost och hackad/tärnad lök. Krydda försiktigt med salt och peppar. Bearbeta blandningen med t.ex. en sked så tonfisken finfördelas och blandningen blir jämn.

Tag ca 75 g av blandningen och lägg i hamburgerbrödet. Grilla i klämgrill på tillräckligt låg värme för att fyllningen ska hinna smälta lagom tills brödet får fin färg.

Servera med ca 15 g hamburgerdressing per bröd. Det går med enkla medel sätta sin egen prägel på smörgåsen genom att t.ex. lägga på en skiva tomat, en klick dijonsenap eller tillsätta hackad dill eller selleri.