FRASIG TUNA MELT
Festa till det med Gastrinos variant på den amerikanska klassikern!
Ingredienser:
300 g Gastrino Tonfisk i olja
300 g Gastrino Gouda riven ost
150 g Gul lök, hackad/tärnad
Gastrino Svartpeppar
Salt
Tillbehör:
Gastrino Hamburgerdressing
Gastrino Brioche hamburgerbröd
Så här gör du:
Blanda tonfisk med riven ost och hackad/tärnad lök. Krydda försiktigt med salt och peppar. Bearbeta blandningen med t.ex. en sked så tonfisken finfördelas och blandningen blir jämn.
Tag ca 75 g av blandningen och lägg i hamburgerbrödet. Grilla i klämgrill på tillräckligt låg värme för att fyllningen ska hinna smälta lagom tills brödet får fin färg.
Servera med ca 15 g hamburgerdressing per bröd. Det går med enkla medel sätta sin egen prägel på smörgåsen genom att t.ex. lägga på en skiva tomat, en klick dijonsenap eller tillsätta hackad dill eller selleri.